Factoring voor interim managers

Factoring voor interim-managers en consultants: ideaal als overbrugging voor de betaling van je eerste factuur. Of gewoon voor iedere factuur zodat je direct je geld hebt en geen omkijken hebt naar debiteurenbeheer.

Focus op je project en opdrachtgever

Als interimmer werk je graag aan een uitdagende klus of project. Snel de organisatie en cultuur van je opdrachtgever leren kennen zijn dan belangrijk en vragen al je energie en aandacht.

Naast de voldoening in je werk wil je ook beloond worden met een fatsoenlijke vergoeding. Hier stuur je – meestal per maand of iedere 4 weken – een factuur voor naar je klant.

Bij aanvang van je opdracht kan het vervolgens wel tot 12 weken duren voordat je eerste factuur betaald wordt:

Je start met je project week 1
Einde maand verstuur je je factuur week 5
Deze factuur moet goedgekeurd worden week 6
Betalingstermijn begint te lopen (30 dagen) week 10
Betaling vindt meestal plaats op vast betaalmoment week 11-12

Door aanloop problemen, een inhuurcontract dat niet compleet is of documenten die ontbreken kan dit soms nog langer duren. Veel interimmers maken daarom gebruik van factoring om snel over hun geld te beschikken.

Factoring voor interimmers en consultants

Hoe dit werkt? Simpel: wij nemen je factuur over, jij krijgt direct betaald en wij wachten tot je opdrachtgever ons betaald. Dit kan eenmalig of periodiek: zo vaak en lang je wilt.

Je houdt je eigen factuur, met jouw logo en huisstijl en wij zijn ‘op de achtergrond’ aanwezig. Als jouw financiële partner, met respect voor jouw klantrelatie.

Meer weten over factoring

Wil je meer weten over onze diensten en of factoring voor jou mogelijk is? Vraag dan vrijblijvend meer informatie op of laat ons je terugbellen als het jou uitkomt.

Bel mij terug >>

Meer informatie >>