Factoring voor ZZP en MKB

The Factor Company is gespecialiseerd in factoring voor ZZP’ers en MKB’ers. Voor een vast, laag percentage van je factuur betalen we deze binnen 24 uur aan je uit. Zonder verrassingen, op een transparante manier en met overname van debiteurrisico. Geschikt voor 1 of al je facturen, zonder minimale omzet-vereiste!

Vrijblijvende offerte >>

Meer informatie >>

Hoe het werkt

  1. Meld je aan met jouw gegevens en die van je klant
  2. Je krijgt binnen een halve werkdag een offerte
  3. Na akkoord sluiten we een factorovereenkomst af
  4. Stuur ons een kopie van je factuur
  5. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening!

Factoring specialist sinds 2008

De Factor Company is al sinds 2008 actief en specialist in het overnemen van facturen en vorderingen van ZZP’ers en MKB’ers. Daardoor snappen wij de uitdagingen waar je als ondernemer dagelijks mee te maken hebt en kunnen we zorgen voor een vlotte cash-flow. Geen geautomatiseerd geschuif van facturen en geld maar direct contact en een vlotte, persoonlijke afwikkeling.

Door onze ruime ervaring met factoring hebben wij een solide reputatie opgebouwd en kennen wij de ins- en outs van de financiële processen binnen een bedrijf. Daarnaast verdiepen wij ons in iedere aanvraag en kiezen voor een klantbenadering die bij jou en je bedrijf past. Dit maakt ons tot echte partner op financieel gebied en onderscheidt ons van de onpersoonlijke geldverstrekkers die anoniem via portals communiceren en persoonlijk contact afhouden.

Ons aanbod

→ Wij vragen een vast percentage van je factuur (tussen 3% en 5%)

→ Dit is all-in: geen opslag na verstrijking betalingstermijn

→ Ook inbegrepen: kredietverzekering

→ We betalen binnen 24 uur 100% uit

→ Vlotte, professionele afwikkeling

→ Persoonlijk contact met aandacht voor jouw business

Vrijblijvende offerte >>

Meer informatie >>